Mogelijkheden & Inspiratie

Hieronder volgen voorbeelden van van wat mogelijk is. Ter inspiratie! En als je nu even geen tijd hebt om het allemaal te bekijken. Neem dan contact op. Mies-O helpt je graag met een passend menu samen stellen!

Ontbijt

Zoet, hartig, minimaal of uitbundig.

Over ontbijt valt niet te twisten. Havermoutbrood met cranberries, pitten, zaden en kokosolie. Romige hangop met zelfgemaakte boekweit granola en warme kersencompote. Gepocheerde eitjes met spinazie en hollandaise saus. Een Californische ontbijt frittata.  Of luchtige (glutenvrije) pancakes met ahornsiroop en fruit. Zeg het maar!

Een mengsel van yoghurt met chiazaad jam, granola en een lepel in een kom.
Een kleurrijke salade met groente, geserveerd op een houten tafel met bloemen op de achtergrond.

Lunch

Shared dining, buffet en een grote pan soep.

Een tafel vol gerechten afgestemd op het seizoen. Zoals, een rode quinoasalade met geroosterde bimi, zoete aardappel en een miso-sesam dressing. Een bulghursalade met feta, rozijnen, ingemaakte citroen en verse kruiden. Gegrilde groentes met salsa verde.  Goed gevulde tortillas, groene salade, vinaigrette en zuurdesembrood. Een Indiase dahl met komkommerraita en pitabroodjes. Een pittige paprika soep. Belegde boterhammen met tonijnsalade, rode bietenhummus en thuis ingemaakte Kimchi of Sauerkraut. Gewoon om een voorbeeld te geven.

Diner

Vis, vlees, vegetarisch. Voor, hoofd, na. Alles is mogelijk.  

Van een chique ceviche met mangopuree tot een beef (of biet) Bourgignon met romige polenta en alles daartussen. Bijvoorbeeld, balsamico geroosterde tomaatjes met speltpasta en ricotta. Puy linzen met gebakken peren, salie en gorgonzola. Ajo Bianco. Picanha met chimichurri. Fluweelzachte aubergine met knoflook, tahinisaus, dille en basilicum. Watermeloen & grapefruit salade met gouden dressing. Perzische 'Celebration Rice' met lichtzoete gepocheerde kip. Een zoete aardappelstoof met tomaat, olijven en snijbiet en feta. Indonesische Gado-Gado of hartverwarmende  gerechten uit de Thaise of Indiase keuken. You name it! 

Ceviche met, chili, mango en limoen
Een houten plank met olijven, polenta parmezaan, blokjes, hummus, brood, meloen en parmaham.

Borrelplankjes

Mezze. Tapas. Antipasti. Het beste van alles! 

Plankjes voor bij de borrel of als voorgerecht met dips zoals hummus van kikkererwten, limabonen of bieten. Tzatziki, baba ganoush, gegrilde paprika, knapperige seizoensgroente met romige knolflook dressing, köfte spiesjes van rundvlees, olijven, meloen met ham, polentachips, warm brood en nog meer lekkers.

Toetjes & Taart
 

Bruiloft. Verjaardag. Glutenvol of Glutenvrij.

Traditionele taarten met bloem, boter, suiker en botercreme of juist Glutenvrij, Lactosevrij en/of Geraffineerde suikervrij. Citroen-amandel-polenta cake. Bosvruchten-bavaroistaartjes met een bodem van slofdeeg. Hollandse appeltaart van speltbloem. Witte chocolade cheesecake. Slagroomtaart met luchtige biscuit, merinque en rood fruit of kleverige roggemeel chocolade brownies. Zoveel smaken en texturen. Wat een feest!  

Een decoratieve taart versierd met bloemen en bessen op een houten ondergrond.
Appeltaart, geserveerd met slagroom op vintage porselein voor een High Tea

Afternoon tea 

Zoet en hartig. Niet of-of, maar en-en.  

Afternoon Tea ofwel High Tea. Een samenstelling van 3 hartige en 3 zoete hapjes, bijvoorbeeld zuurdesemsandwiches met eiersalade, mini quiches met pompoen en geitenkaas en blini's met romige spread en wilde zalm. Zoete scones met jam en boter, bosvruchten carréetjes en lemoncurd taartjes. Om een voorbeeld te geven.

...en als je nu door de bomen het bos niet meer ziet, geen probleem! Mies-O helpt je graag.

Logo

Mies-O Catering

Dortherdijk 12-MZ

7215 LC Joppe

© Copyright. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.